Inloggningsproblem

Problem vid inloggning?
För inloggning till Skridskonätet använder du din epostadress som id och sedan ett lösenord som bara du själv kan sätta och ändra.
För att, som medlem i Friluftsfrämjandet, kunna logga [...]
Logotyp

Friluftsfrämjandet Märsta-Sigtuna

Obs du är inte inloggad på Skridskonätet om du ser den här texten. Logga in gör du genom att ange ditt användarnamn och lösenord och följer anvisningarna i inloggningsrutan. För mer info, se inloggning. Om du har problem med inloggning, se längst ner på sidan.

Mer information om vår verksamhet, krav på utrustning etc. finns under menyn FFMS längst upp till vänster.

Om du inte är medlem i Friluftsfrämjande så blir du det via denna länk. Du får då tillgång till en mängd aktiviteter, inkl. långfärdsskridsko och skridskonätet (efter att ha inhämtat nödvändig kunskap), och är även försäkrad på våra aktiviteter.

Fantastiska möjligheter till långfärdsskridsko

Uppland och Sörmland erbjuder fantastiska möjligheter för långfärdsskridsko, även vid snörika vintrar.

Turer organiseras i regel på söndagar, samt även vissa lördagar. I regel har vi heldagsturer, men även kortare turer, samt pröva-på tillfällen förekommer. Vi åker kommunalt till isen när det går, annars samåker vi i våra bilar. Ibland hyr vi även buss. Samlingsplats är normalt Märsta station eller Sigtunafjärden. Information om utlysta turer får du på denna sida, under rubriken Utlysta turer, eller på vår hemsida på Friluftsfrämjandet. Våra turer ligger överst under Utlysta turer, därefter finns turer från andra lokalavdelningar.

 

Kontaktperson: Mats LjungbergLaatst gewijzigd 2022-11-20

Nieuwste ijsobservaties

Skridskobild